Oddsbonusar

Precis som att det kan vara lite klurigt att hitta en renodlad bettingsajt är det lika klurigt att hitta en bonus för odds. De flesta spelsajter satsar på att kunna tillfredsställa alla speltyper, vilket innebär att välkomstbonusar ofta består av free spins och insättningsbonusar som endast fungerar på slotspel, dvs bonusar som inte ger bettingspelare något. När det kommer till bonusar som fungerar för odds-spelare kommer du även här kunna hitta både insättningsbonusar och free spins som är riktade mot oddsspel.

Ett tips till dig som älskar betting är att först kolla vilka välkomstbonusar och övriga bonusar som spelsajten kan erbjuda dig. Många spelsajter har börjat med att erbjuda tre olika bonusar där spelaren själv får välja om de vill ha en bonus för slotspel, poker eller odds till exempel. När du väljer att ta del av en oddsbonus kommer du endast kunna använda denna för betting på de sporter som spelsajten erbjuder. Det kan dock vara så att du behöver nå spelsajtens omsättningskrav och spela på spel med exempelvis 2.00 som minsta odds.

Spelbolag kan även ge dig så kallade gratisspel. Dessa kan liknas vid free spins som du ofta får när du spelar slotspel. Det är dock lite annorlunda i och med att du till exempel gör en insättning och spelar för 500 kronor som du sedan får tillbaka ifall du skulle förlora dessa. Ibland kan även spelbolagen välja att stå för “kostnaden” vilket gör att du inte behöver göra någon insättning alls för att börja betta och spela. När det kommer till gratisspel är de oftast utan omsättningskrav vilket gör att du som spelare kan ta ut vinsterna direkt. Ett tips för att få ut det mesta av din oddsbonus är att först och främst läsa reglerna för bonusen noggrant och se vilka sporter du kan spela på samt kontrollera vad det är för omsättningskrav som gäller.