Snabba bettingsidor

Tack vare det stora utbudet av spelsajter har spelare de senaste åren kunnat öka sina krav. Något som många spelare uppskattar är snabba insättningar och utbetalningar. Tack vare att intresset för spelbranschen har ökat rejält de senaste åren har spelsajter även börjat se över och framförallt förbättrat sina funktioner och sajter. Du kan idag hitta spelsajter som erbjuder uttag med bara några få minuters behandlingstid och insättningar som sätts in direkt på ditt spelkonto.

Identifiering samtidigt som registrering

Tid är pengar och för att spara tid har framtidens spelsajter sett till att du kan registrera dig samtidigt som du identifieras. Många spelsajter använder sig idag av så kallade “snabba” identitetsmetoder som bland annat BankID. Det betyder att du behöver endast ditt BankID för att skapa ett konto och därefter har spelsajten full tillgång till personuppgifter och bankuppgifter. Detta betyder att du inte behöver sitta och skriva in alla uppgifter vilket gör att du snabbare kan börja spela. Tack vare teknikens utveckling presenteras det ständigt nya och snabbare metoder för både identifiering och utbetalning. Tidigare har det varit normalt att ha mellan 24 – 48 timmars behandlingstid för utbetalningar men när det kommer till framtidens spelsajter kan du glädjas åt att endast behöva vänta några minuter.

Uttag inom 15 minuter

En spelsajt som erbjuder uttag på 5 minuter är Speedy Betting där varje betalning ska behandlas inom 15 minuter. Hos spelsajten Snabbare betting kan du också få dina pengar utbetalda inom 15 minuter och du kan även välja att inte registrera dig men ändå spela. Detta är tillgängligt på grund av att du behöver göra en första insättning via banköverföring (Trustly) och därefter identifieras du genom BankID. Trots att det kan verka läskigt med nya och snabbare funktioner är det bra att veta att spelsajten Snabbare betting ingår i samma koncern som Sveriges äldsta spelbolag, Cherry AB. Detta innebär att Snabbare Betting är en del av samma spelgrupp som de populära spelsajterna Cherry Casino och ComeOn.