Svenska bettingsidor

Intresset för betting har växt sig allt starkare hos den svenska befolkningen och det uppskattas alltid när spelbolagen är svenska. Dock kan det vara svårt att sortera ut vilka spelbolag som faktiskt är svenska då flera utländska bolag erbjuder översättning av sina spelsajter till flera olika språk. I denna artikel kommer du få tips på svenska bettingsidor som är godkända på den svenska marknaden. När det kommer till bettingsidor är det främst snabba utbetalningar, höga odds och stor säkerhet som spelare letar efter.

Exempel på svenska spelsajter

Några exempel på svenska bettingsidor är Betser, LeoVegas och ScandiBet. Bra att tänka på när du väljer en svensk bettingsida är att de flesta spelsajter numera erbjuder alla olika spelkategorier som betting, slotspel och klassiska bordspel. Därför kan det vara lite klurigt att hitta en renodlad bettingsida men det finns bettingsidor som har fokus på just betting. En klassiker är Betsson som tillsammans med Betsafe och Nordicbet ingår i Betsson Group AB. Fördelen med framförallt Betsson är att de har valt att rikta sig in på sporter och evenemang som är stora i just Sverige. Du som spelare får även välja mellan tre olika bonusar varav en bonus är en en oddsbonus som är perfekt för den som älskar betting. På svenskaspelsidor.eu finns mer information om de största bettingsidorna i Sverige.

Sverige inom spelindustrin

Sverige är ett ledande land inom spelindustrin och förutom de ovannämnda spelsajterna med inriktning på betting finns även Unibet, Mr Green, ComeOn, Betsafe och Bethard för att nämna några få. När det kommer till “vanliga” spel finns det ett flertal svenska speltillverkare som exempelvis NetEnt. Det många inte vet är att det även finns så kallade oddsleverantörer. Den svenska oddsleverantören Kambi ser till att leverera odds till följande svenska bettingbolag: Mr Green, Unibet och Leo Vegas. Det är med andra ord inte svårt att hitta en svensk bettingsida men ett tips är att tänka på vad du som spelare vill få ut av spelsajten.