Bettingbonusar – det perfekta sättet att pröva på betting

Det finns väldigt många olika sorts människor som tycker om betting på sport eller på andra event. Den ene tycker om att satsa några tior på sitt favoritlag för att förhöja spänningen då denne följer en match. Den andre drömmer om att kunna använda allt sitt kunnande om en specifik sport för att på sikt kunna få en stadig inkomst på sidan av, eller till och med någon gång kunna försörja sig helt genom betting. Oavsett vilken typ man är, och oavsett hur stora ens insatser är tänkta att vara så börjar man någonstans.

Det största hindret för många inför placeringen av sitt första bet är rädslan för att förlora sina pengar. Det är fakta att den som placerar pengar på betting givetvis riskerar att förlora hela sin insats. Utan risk skulle det inte finnas någon chans att vinna. Eller?

Det finns faktiskt sätt att spela helt riskfritt. Framförallt för nya spelare som tidigare inte haft registrerade konton hos ett spelbolag finns ofta chansen att utnyttja någon av bolagets bettingbonusar. På så sätt kan spelaren nämligen få chansen att spela helt utan risk för att förlora sina egna pengar. Genom bonusen spelar spelaren nämligen för spelbolagets medel.

Få din första insättning dubblad

Den absolut vanligaste formen, även om det finns andra varianter på bettingbonusar, är den så kallade insättningsbonusen. Den innebär att spelbolaget ersätter spelaren med en viss procent av dennes första insättning så att spelaren direkt har mer pengar att spela för. Inte sällan kan denna bonus uppgå till hela hundra procent av det insatta beloppet för en ny kund.

För spelaren innebär detta att man, efter exempelvis en insättning på 100 euro, får ytterligare 100 euro av spelbolaget att använda som man vill. Dessa 100 euro är därmed helt riskfria och spelaren kan börja sin karriär inom betting helt utan egen risk.